Algemene vergadering strandvisserij in ’t oud schooltje 12 april 19u30, Koksijde

Klik op infovergadering voor meer informatie (Via Koksijde.be) of lees hieronder.

Op vrijdag 12 april organiseert vzw ‘ De Strandvisschers van den Uytbank’ om 19.30 uur hun jaarlijkse algemene vergadering, Bent u zelf strandvisser – onder welke vorm dan ook – en nog niet betrokken in de vereniging? Kom langs op deze informatieve vergadering en maak kennis met een fijne groep mensen met een gedeelde passie voor vissen, strand en zee.

Iedereen zal goed geïnformeerd worden over de strandvisserij in het algemeen, het laatste nieuws, wetenschappelijke conclusies  en actiepunten.

De vzw zorgt voor interessante gesprekken waar alle leden en liefhebbers die lid willen worden hun inbreng kunnen geven en problemen kunnen bespreken met het voltallig bestuur. De aanwezigen kunnen dus vrij en open vragen uiten of suggesties overmaken.

De vereniging staat open voor hedendaagse en historische onderwerpen en wil die op een proactieve en duurzame wijze benaderen.

Infovergadering

Op vrijdag 12 april organiseert de VZW ‘ De Strandvisschers van den Uytbank’ om 19.30 uur in het oud schooltje, Kerkstraat 20 A in Koksijde-dorp hun jaarlijkse algemene vergadering. De vergadering gaat dus niet door in de Noordduinen. 

Interessant om weten, is dat je een vergunning nodig hebt om te mogen vissen op het strand.